DSC_0099

Just nu känner jag mig som ett nervrak. Det är kvällen den 23 mars och imorgon (då ni läser detta inlägg) så kommer jag starta igång C9 utmaningen. Ryktet om C9 har verkligen spridits som en löpeld på sociala medier och jag är självklart en av dem som fallit offer för grupptrycket. Hihi, nädå…detta gör jag bara för min egen skull.

C9, eller rättare sagt change 9, är ett detoxprogram som håller på i 9 dagar. Tanken med denna detox är att få en kickstart till ett sundare och hälsosammare liv.  Under de 9 dagar som programmet håller på följer man ett angivet kostschema och så motionerna man 30 minuter varje dag. Man behöver aldrig känna sig övergiven på vägen eftersom det följer med en handbok med recept, olika alternativ på träningsformer, dagsschema där du kan fylla i hur du ätit, druckit o.sv. och sedan finns det ett formulär att fylla i hur din kropp förändras i takt med att dagarna går.

Jag kommer verkligen satsa på att klara denna utmaning. MEN…jag är lite nervös. Känner mig faktiskt lite som ett nervvrak just nu som jag skrev tidigare. Jag tycker ju om mat så mycket och det kommer jag inte äta lika mycket av under denna period. För mig är det en viktig del av dagen då jag både njuter av goda smaker och det sociala som måltiderna ger. Jag måste också erkänna att jag blir lite nervös när jag tänker på vad familj och vänner tycker. Jag har en egen påhittad tanke om att de kommer tycka att jag är superlöjlig. Jag måste verkligen lägga ned mina hjärnspöken…jag tänker alldeles, alldeles för mycket.

Peppa, peppa, peppa…detta ska jag klara med BRAVUR!  DSC_0093DSC_0085