DSC_0018

Ja jag säger då det…vilken dag. 

Min första dag med c9-kuren gick verkligen upp och ned som i  en berg och dalbana. I början kändes den väldigt bra…i mitten mådde jag sådär…sedan mådde jag lite bättre igen för att återigen på kvällen må sämre. Då fick jag frossa, hjärtklappning och så blev jag illamående. Värre blev det under natten. När klockan slog två kändes det som att hjärtat skulle hoppa ur kroppen och så var jag väldigt nära på att kräkas. Jag stod på toaletten och hulkade…sedan somnade jag i princip sittandes på golvet. Detta låter kanske lite dramatiskt och många kanske tänker “hon borde sluta med detoxen…det är ju inte nyttigt när hon mår så”. Nä..det kändes kanske inte så nyttigt men jag tror inte att det är så farlig egentligen. Jag läste på en internetsida att man kan få just frossa, hjärtklappningar och bli illamående. Man kan också få huvudvärk under de tre första dagarna av fastan.

Det är inte så konstigt att kroppen spelar mig små spratt. Jag är ju van att äta regelbundna mål med fast föda. Sedan så rensar kroppen ur mindre bra ämnen ur kroppen också. Nä…detta är nog inget onormalt. Dessutom så mår jag mycket bättre idag.  Dag 2 som nu är här kommer nog vara ganska tuff den också. Jag har dock sagt till mig själv att det är ok om jag äter saker från fria listan idag. I början hade jag bestämt att inte göra det men jag känner att det är bättre att äta lite frukt och grönsaker om det gör att jag mår bättre.

Nu ska jag åka iväg och handla mat inför den kommande veckan. Jag ser fram emot morgondagen då jag får börja äta lagad mat igen. De recept som medföljer ser dessutom helt underbara ut. Nu blir det till att kämpa på. HEJA MIG!!!