DSC_0123

Släkt och vänner, påskspel, sol, träning och RIKTIG MAT!!! Denna påskhelg har bjudit på så mycket gott…men…jag måste nog ändå säga att skattjakten i lördags var den absoluta höjdpunkten.

Sedan jag fick barn så har min förkärlek till högtider verkligen skjutit i höjden. Jag tycker att det är så otroligt roligt att pyssla och fixa till Mini. Man skulle väl kunna säga att jag gillar att slå på stort. På jul fixar jag med julkalender, på litens födelsedagar blir det gófika i mängder och på påsk…ja i alla fall denna påsk…så fixade jag en skattjakt med ett stort, färgglatt och välfyllt påskägg vid regnbågens slut.

Det går dock inte att gå på skattjakt utan den rätta utstyrseln. Just på påskafton så måste man ha på sig påskkärringkläder för att kunna ta sig fram över berg och dalar…och för att kunna få kvasten att flyga såklart, hihi! Klänningen är sydd av min mor och likaså förklädet. Den stickade koftan vet nog de flesta vart den kommer ifrån. Här är det Newbie som gäller, hihi!

DSC_0116

DSC_0135

DSC_0178

DSC_0169

På vår skattjakt stannade vi till hos grannen för att säga hej. Vår lilla flicka bara älskar dessa grannar och tjatar om dem hela tiden. Då kan man ju inte bara gå förbi deras hus utan att stanna till.

Under vårt besök skaffade de sig lite pluspoäng hos vår lilla sötis. De hade nämligen gjort iordning ett litet påskägg till henne. När hon öppnade det så tappade hon hakan…ägget var fullt av lördagsgodis.

DSC_0191

DSC_0216

Hur söt får man vara egentligen…vilken guldklimp<3

DSC_0233

DSC_0261

DSC_0274

DSC_0278

DSC_0288

DSC_0294

DSC_0290

Äntligen är det stora ägget upphittat och Mini njuter av allt det fina OCH goda i det. Villken underbar dag…den kommer aldrig glömmas<3