DSC_0074DSC_0069

Nu har jag bestämt mig

Efter 6 hela dagar med C9 så har jag bestämt mig för att avsluta detta kickstartpaket. Jag skulle egentligen gjort det tidigare men jag är så otroligt envis och har kämpat och kämpat och kämpat emot mina känslor.  Ja ni hör ju hur dumt det låter. Det är ju så otroligt viktigt att lyssna på kroppen.

Sanningen är den att jag inte alls mått bra under tiden jag ätit och tränat utefter programmet. Jag har haft frossa, varit väldigt illamående, varit vaken om nätterna på grund av kräkkänslor, jag har haft hjärtklappning, diarré och så har jag känt mig så oerhört låg. Den där energin som skulle komma tillbaka dag 3…ja den har aldrig riktigt infunnit sig. Självklart har det funnits stunder då jag mått bättre och trott att “nu vänder det”. Ja, jag har blivit ganska besviken när jag insett att “nä…det är inte alls bättre”. Jag tror verkligen att detta är ett bra program men kanske att det inte passar alla. Det viktiga är att du lyssnar på din kropp<3

Just nu ligger jag nedbäddad i sängen med en hink vid sängkanten. Jag åt lite förut så vi får hoppas att magen lugnar ned sig snart. Jag säger ändå det…heja mig som tillslut lyssnade på min kropp<3