DSC_0139

Så härligt med fredag…det tyckte jag i alla fall på morgonen när jag vaknade. Ok…jag tycker fortfarande att det är skönt med fredag. Det är bara det att jag sakta men säkert under dagens gång börjat känna mig mer och mer nere. Ibland är det så…humöret kan inte alltid vara på topp och är man trött…ja då brukar det vara svårare att hålla sig uppe på bergstoppen. Då faller man gärna ner i någon dal någonstans. För det mesta så brukar jag landa mjukt i alla fall, hihi!

Ni kanske förstår varför jag tycker att dagen började bra. Lillan sov till åtta och vi åt frukost, bara hon och jag, i vårt lilla gårdshus. Igår var vi och handlade lite i mataffären inför vår frukostdejt och då blev det visst så att en burk med jordgubbar fick följa med hem. Det allra bästa som vi plockade åt oss kom dock från charken. Jag bara älskar tryffelsalami…det är så oerhört gott. När jag vill njuta av en god macka så är det just det pålägget som prioriteras. Om ni inte smakat det SÅ GÖR DET. Ni kommer inte bli besvikna.

Jag provade också något nytt idag. Jag har länge gått och undrat hur Paulúns supergröt smakar och igår kunde jag inte låta bli att köpa ett litet smakprov. Eftersom jag inte vet om jag tycker om det så testade jag en liten portionsbägare. Hur smakade det då? Det smakade verkligen jättegott och jag tror nog att jag kommer köpa en Paulúns supergröt i större format. Jag tycker så mycket om detta märke. Deras Granola är ju bara SÅÅÅ god.

Ja…Mini sov länge och vi åt god frukost. Hur kommer det sig så att jag blivit så nedstämd då? Ganska så tidigt kände jag att dagen kommer bli jobbig. Jag har känt mig trött, haft dåligt tålamod och på det så har liten varit otroligt svår att handskas med. Hon har varit överallt, inte lyssnat på ett enda ord  jag sagt, dragit ut kläder ur skåpet, varit dum mot hunden, skrikigt, varit arg och återigen inte lyssnat på ett enda ord som jag sagt. En gång blev jag så arg så jag tog tag i henne och skällde på henne så hon började gråta. Kände mig som världens sämsta mamma efter det och ni som är föräldrar vet säkert hur illa till mods man blir och hur dåligt man kan må efter att något sådant hänt.

Nu har mannen min tagit liten ett tag för att jag ska få hämta lite mer energi. Det blir till att sova en liten stund. Då brukar jag må så mycket bättre efteråt.  DSC_0154DSC_0200DSC_0113DSC_0176DSC_0190DSC_0186