DSC_0059

Alla min byxor är sönder…hur roligt är egentligen det. Antingen så är det hål i knäna eller så har en “bälteshållare” gått sönder för att jag dragit för mycket i dem. Jag är urdålig på att köpa kläder till mig själv…Mini går det däremot inte någon nöd på. Min vision är att min garderob ska vara urrensad och påfylld med många nya kläder innan detta år är slut. Helst skulle jag vilja förnya HELA min garderob NU. Men som ni vet så måste vi lägga pengar på annat (huset) så jag får förnya sakta men säkert.

Denna månad har jag satsat på att införskaffa två nya byxor. Jag är ju sådan att jag ibland faller för grupptryck (ni vet ju hur det slutade med C9-kuren) så jag har faktiskt köpt två par Freddy WR.UP. Det är byxor som har en hudnära passformen och som har sömmar, skärningar och silikoninlägg som framhäver kroppens former på ett trevligt sätt. Till skillnad från C9-kuren så är jag mycket nöjd med byxorna än så länge. De är supersköna, framhäver mina former på ett smickrande sätt och fastän att de är mycket låga i midjan så oroar jag mig inte alls för att de ska visa för mycket. Jag tänker när man böjer sig ned och så, hihi.

Jag köpte mina byxor från mmsports. Då hade de ett väldigt trevligt erbjudande som gjorde att jag förutom två par WR.UP byxor även kunde köpa dessa Freddy sport tights för en mycket billig peng. De har fortfarande erbjudandet kvar så om du suktar efter ett par ljusblå WR.UP denim så får man också dessa med för bara 150 kr extra. Du kommer direkt till erbjudandet här.

Nu ska jag inviga dessa träningsbyxor. Härnäst står ett träningspass på schemat.

DSC_0080DSC_0024DSC_0074