DSC_0015

De där två timmarna i frisörstolen är så otroligt värdefulla för mig. Det är tid för att koppla av, ta hand om mig själv och tid för att få mig en liten omvandling. Jag älskar det verkligen och lägger mer än gärna lite extra pengar på denna upplevelse.

Igår vad det då dags igen. Det var så otroligt skönt och trevligt. Jag klipper mig alltid på prins hos Nathalie. En otroligt duktig och trevlig tjej som gör mig sådär vacker som jag hela tiden längtar efter att bli. Dessutom så får hon mig att känna mig sedd. Hon är intresserad av mitt liv vilket jag älskar…jag tycker om när det blir lite personligt.

Nu har jag återigen ljusare hår. De som följt med här sedan början vet att jag byter hårfärg ganska så ofta. Jag har haft jätte ljust och JÄTTE mörkt hår. Känns så härligt att få bli lite vårfräsch med blondare hår och allt. Efter en liten dipp av självförtroende så känns det nu bättre igen. Ibland kan man faktiskt behöva unna sig själv lite. Jag kan inte bara hålla på och köpa saker till Mini hela tiden. Mamma behöver hon också<3

DSC_0038

DSC_0025

DSC_0050

DSC_0048