W0103-01626

Nu har vi beställt golv till huset och oj så svårt det har varit. Jag tycker att golvet är otroligt viktigt och har därför varit väldigt kräsen vilket betytt att det varit otroligt svårt att hitta något i min smak, hihi. Först var jag inne på att lägga ett massivt trägolv för att få till den lantliga känslan. Jag blev dock övertalad att köra på klickgolv då det finns de golv som är minst lika snygga. Sedan så skulle det blivit dyrt att lägga massivt trägolv då vi hade behövt lägga en skiva under pågrund av att golvet i princip läggs direkt på plattan. Ja ni hör ju…det hade blivit väldigt mycket dyrare.

Vilket golv har vi nu valt då? Jo…vi har precis beställt golvet “Pergo Svalbart Ek Vintage Grey“. Ja ni hör ju bara namnet. Detta golv är ett naturligt, rustikt golv med tydliga, mörka, fyllda kvistar och sprickor. Ytan är djupborstade, elegant och oljebehandlingen förstärker träets naturliga känsla. Det har såklart utseendet av ett plankgolv vilket vi ÄLSKAR. Plankgolv är så otroligt vackra och lantliga. Japp…detta kommer bli sååå bra.

Nu väntar vi bara leveransen. Golvet ska få bo hos en vän tills det ska användas. Än har inte första grävskopetaget gjorts på marken så det är ett tag kvar tills golvet ska läggas. Vi längtar men vi är också tacksamma för att det tar lite tid. Då kan vi både spara pengar och planera huset så vi får det så som vi vill ha det.

tragolv-pergo-svalbard-ek-vintage-grey-1-stav

W0103-01626_m2