DSC_0373

Tack underbara guldklimp…idag fick vi sova till klockan nio. Vad passar bättre dagen efter Euroviosion song contest!

Vilken kväll det var igår. Musik, god mat och härligt sällskap. Jag är verkligen ingen nattsuddare men igår var jag bara tvungen att sitta kvar till slutet…det var ju så otroligt spännande. Grattis säger jag till Frans som kom på femte plats…bra jobbat. Egentligen är jag inte så förtjust i eurovisionmusik…inte riktigt det som tilltalar mina musiknerver. MEN jag visste ju att Justin Timberlake skulle spela och jag säger bara…HUR BRA FÅR MAN VARA EGENTLIGEN. Hans gäng utklassade alla andra…det går inte att jämföra. Där snackar vi grymma musiker. Tycker att det var ett väldigt bra drag av Sverige att ta in en världsartist som mellanakt. Det gör att hela eventet höjs ett snäpp. Kanske borde Sverige arrangera Eurovision varje år, hihi! De som anordnade finalen gjorde det så himla bra.

Nu på morgonen har vi bara tagit det lugnt. Än så länge har vi bara hunnit äta frukost. Jo jag vet…det blev en ganska sen frukost, hihi. Jag som bara älskar att äta frukost i lugn och ro gjorde en lite mer…”arbetat” frukost. Tillsammans med mini gjorde jag en varm fruktsallad som serverades med Vanilla ProPud och Pauluns Granola. Till det drack jag Pauluns superjuice med smak av hallon och granatäpple…MUMS. Egentligen var jag ganska mätt efter detta men jag var tvungen att smaka på fröbrödet jag bakade häromdagen.

Fröbröd

500 g Keso
4 ägg
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
¾ tsk salt
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa upp äggen fluffigt. Rör  sedan ned keson.
2. Blanda de torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran.
3. Bred ut smeten på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1 cm tunn.
4. Grädda brödet mitt i ugnen i 18–20 min. Låt det svalna på plåten.

Efter en supermorgon så ska jag nu bara ta det lugnt med familjen. Vi kommer antagligen dansa väldigt mycket till Justin Timberlakes nya hit “Can´t stop the feeling”. Wihoo…nu tar vi söndag!

DSC_0385 DSC_0399 DSC_0411