DSC_0022

Alltså vilka träningsrutiner jag har just nu…de är faktiskt lika med noll om jag ska vara ärlig. Det är så otroligt svårt att få till tiden. Ja menar…det är inte precis min största prioriterar efter en lång arbetsdag. Den tid som finns innan läggdags vill jag ju spendera med Mini. När hon väl har lagt sig behöver jag oftast sätta mig och arbeta. Ja det är inte bara att gå till förskolan och passa barnen om jag säger så.

Jag känner någonstans att jag får ta det i min egen takt. När jag hinner så hinner jag och gör jag det inte så får jag inte vara så hård mot mig själv utan vara tacksam för de dagar jag faktiskt får till träningen. Jag tror faktiskt att detta “problem” kommer lösa sig när jag är mammaledig med Mini till nästa vår. Då kommer vi få tid i överflöd med varandra så då kan jag faktiskt åka iväg till gymmet några ggr i veckan utan att få dåligt samvete. Jo…jag är så mycket mer fokuserad när jag åker till gymmet än om jag tränar hemma.

Jag försöker verkligen komma in i en hälsosammare livsstil. Det är verkligen SVÅRT tycker jag. Några kommer säkert tycka att jag skyller ifrån mig det här med att jag inte har tid men det är faktiskt så det är just nu. Jaja…det går inte så bra med träningsrutinerna men jag måste säga att det går bättre med mina matrutiner. Jag äter vid fasta tider, varierar kosten mer, äter mindre kolhydrater och mindre mjölkprodukter och så får jag in en massa härliga nyttigheter i måltiderna. Dessa nyttigheter är alltifrån frukt, nötter, frön, bönor, spenat och andra härliga samt näringsrika grönsaker. Allra roligast och enklast tycker jag det är med frukostarna. Det är så otroligt lätt att variera och det blir verkligen gott också. Idag åt jag något väldigt smarrigt. Igår blandade jag ihop en chiapudding med smak av lime av vanilj som jag fick avnjuta idag. Jag bara ÄLSKAR lime. Här får ni ett litet recept:

Chiapudding med smak av Lime och vanilj

0,75 dl kokosmjölk
1 msk Chiafrön
Skal av 1 halv lime
Lite limesaft
1 knivsudd vaniljpulver

Blanda 0,75 dl kokosmjölk med 1 msk chiafrön. Blanda ned skalet av en halv lime och droppa ned lite av saften för att öka syran ytterligare. Blanda och smaksätt till sist med lite vaniljpulver. Servera detta med en kompott gjord av hallon och jordgubbar. Antingen kan ni värma upp dem eller bara göra dem rårörda. Toppa till sist med några hela hallon.

Ni måste bara göra detta recept. Så fräscht, nyttigt och enkelt…det kan inte bli bättre.

Hur går det för dig och dina hälsosamma rutiner. Har du kanske några tips som du vill dela med dig av eller varför inte några recept. Ta hand om er kära läsare…kram!

DSC_0012

DSC_0008