Skärmavbild 2016-05-21 kl. 13.39.14

Det är så otroligt mycket att tänka på när man planerar inför husbygge. Vi har dock gett oss lite mer arbete än vad vi egentligen hade behövt ha. Från början har denna typ av hus en grundstandard. Det innebär tillexempel att de har ett specifikt kök som ingår i huspriset, att det finn några få golv att välja mellan osv. Vi har valt att göra ganska många förändringar och tillval. Detta är alltså saker utöver deras standard och som kommer kosta lite extra. Några tillval som vi gjort är tillexempel att ha golvvärme på övervåningen, att leta upp ett golv själva och att få upp ett entrétak.

Det rum vi förändrar mest och som innebär flera tillval är köket. Där kommer vi öppna upp väggen för att sätta dit ett fönster. Tidigare låg det ett litet under överskåpen men vi har valt att sätta dit ett fullstort. Det är estetiskt snyggare och så går det faktiskt att titta ut genom fönstret till skillnad mot det som var innan. Underskåpen ser egentligen ganska så likadana ut. Det är överskåpen som fått sig en liten snyggare “look”. Vi har valt att sätta dit flera vitrinskåp för att få rummet lite ljusare och så har alla skåp ändrats så att de blir högre. De kommer alla gå ända upp till taket. Det kan ju vara lite svårt för mig att nå men det är det helt klart värt, hihi. Där vitrinskåpen sitter var det från början ett högskåp med infälld micro och ugn men vi valde att ta bort för att få mer bänkyta. Vi tyckte också att det var otroligt dumt att inte ha ugnen vid fläkten. Vi har ändrat mycket och det kostar lite extra men i längden så tror vi att köket kommer bli mycket mer praktiskt på detta sätt.

Just det ja…jag har glömt att säga att väggen bredvid kylskåpet inte kommer sitta där eftersom planlösningen i verklighet är öppen. Väggen bredvid vitrinskåpen ser också annorlunda ut i verkligheten då det kommer ha flera STORA fönster.

Detta kommer bli så otroligt bra. Ser fram emot att se resultatet=D.

Skärmavbild 2016-05-21 kl. 13.39.53

Skärmavbild 2016-05-21 kl. 13.39.32