DSC_0252

När våra vänner från norr var här så passade jag på att fota deras små guldklimpar. Det var mest lillasyster som satt framför kameran. Storebror hade så mycket spring i benen och tyckte att det var roligare att gunga, köra båt och åka traktor. Hihi…det förstår jag det. Jag menar… hur många blivande fyraåringar står hellre modell än leker?

Efter denna photoshoot har mina nerver återigen satts fart på. Jag har haft en liten dipp då jag haft så lite tid till det. MEN…nu är det snart semester och då kommer kameran hänga på axeln mycket mer än vad den gör nu. Jag hoppas också få fler tillfällen att fota andra. Att fota min vardag för minnenas skull är roligt men det är ännu roligare att få föreviga andras liv.

Tack lilla J för att du påminde mig om hur kul det är att fota<3

DSC_0282

DSC_0256

DSC_0261

DSC_0266