DSC_0146

Jag måste erkänna att det kändes lite tungt att kliva upp ur sängen idag. Det har varit väldigt härligt med ledighet och jag har gjort så roliga saker. Missförstå mig inte…jag tycker om att jobba men att få kalasa hela dagarna långa är nog ändå lite roligare, hihi. Denna helg har verkligen varit en riktigt kalashelg. I lördags var jag och familjen i Göteborg för att fira svågerns födelsedag och igår var det morsdag.

DSC_0159

DSC_0162

Denna gång var det jag som fixade presenten till den nu 29 åriga brodern/sonen/svågern. Det blev en fin fikakorg med lite tillbehör för att göra utflykten liten extra mysig…och praktiskt för den delen.

DSC_0203

DSC_0209

DSC_0221

DSC_0253

DSC_0230

Efter paketöppning och lite smörgåstårta (som var sååå god) så gick vi ut på en liten promenad för att kika på svågern och hans frus nya lägenhet. På vägen dit mellanlandade vi på två lekparker. Vi gungade, åkte rutchkana, klättrade på klättervägg och grävde i sandlådan. Alltså vilken lycka för Mini. Hon tjoade, tjimmade och levde härliga till. Botered är ett paradis men i lördags var nog ändå storstadslekparkerna bättre, hihi.

DSC_0271

DSC_0276

Innan vi gick in fick lillan sig en ny kompis. Det kom fram en liten svart katt till oss som var så otroligt gosesjuk. Den strök sig mot oss och ville bli klappad. Självklart satte sig Mini på marken och då…ja då var det inget annat som fanns i hennes värld.

Morsdag firade vi inte på något speciellt sätt. Mannen min var borta större delen av dagen och sedan övade vi inför en kommande spelning.

Nu tar vi nya tag inför arbetsveckan och ser fram emot den kommande lång-lång helgen.