Vilket underbart väder Sverige bjuder på just nu. Solen skiner, det är varmt och vi alla i lilla familjen Henrikson njuter för fullt. Vi får verkligen en försmak av det som komma skall. Det är ju faktiskt snart sommarlov för liten och semester för “päronen”. Mini och mannen har bara 1 1/2 vecka kvar till ledighet och för mig är det cirka 4 veckor kvar. Det är helt galet att det är sommar igen. Det är så underbart att få vara samlade och hitta på en massa roligheter tillsammans<3

DSC_0154DSC_0226

Lilla ärtan som älskar sin sandlåda. Där bakas det många kakor till mamma och pappa. Oftast är det köttårta eller potatismostårta eller något liknande. Vår lilla tjej har bra smak hon, hihi<3

DSC_0148

Just nu blommar det så otroligt fint i varje lilla vrå. Hoppas, hoppas att blommorna står kvar till midsommar. Då blir det många kransar att binda<3

DSC_0167

Lilla lurvtussen som njuter så av att springa lös och lukta på att allt gott. Vilken livsnjutare!

DSC_0189

Alltid, alltid när traktorn går igång så springer Mini med full fart mot ladugården och ropar “ockå mé, ockå mé”. Tänk att det är så roligt att åka med farfar när han ska hämta ved. Så otroligt tacksam för allt roligt som farmor och farfar tar med Mini på.

DSC_0236

DSC_0281

Det mest underbara med Botered är dock vattnet. Det är få förunnat att äga en bit av en sjö eller ens bo granne med en. De senaste dagarna har det varit VÄLDIGT varmt och då har det varit skönt att få gå och doppa fötterna i det svalkande vattnet. Igår var det faktiskt en sådan värmebölja så att hela kroppen fick sig ett dopp. Mannen min tyckte väl att det var i kallaste laget men efteråt tyckte han att det kändes väldigt bra att ha tvingat sig i, hihi! Någon som inte tyckte att det är så värst kallt…det var Mini. Hon ville bada hela tiden och var i ganska långa stunder. Det sista vi gjorde igår innan läggdags…ja det var att bada och plaska i vattnet. Vilket avslut på en underbar dag.