Varje år, den 12 juni, firar vi något mycket speciellt…denna dag är vår bröllopsdag. I år firar vi sex år tillsammans som man och hustru…det är stort. Vi var tjugo år när vi gifte oss. Många tyckte att vi var lite väl unga men jag hade absolut inte velat göra något annorlunda.

För varje år som går blir vi allt starkare som par. Vi lär oss nya saker om varandra, hittar nya vägar att gå och så utvecklas vi själva som människor. I mitt fall innebär det att jag möjligtvis kan ha blivit enklare att leva med. Här har ni en tjej med ett hejdundrandes humör som faktiskt blivit lite mindre stormigt, hihi.

Jag har verkligen blivit så mycket bättre på så många vis under dessa sex år. Jag mår bättre, är mindre dramatisk, har mindre humörsvängningar och ett lättare sinne. Min relation till E har verkligen hjälpt mig att bli en bättre människa. Vi är helt enkelt sååå bra för varandra.

Relationer kan verkligen vara komplexa, svåra och många gånger avskräckande. Ibland kanske man undrar “är det verkligen värt allt slit”. Ibland kanske det inte är det men i detta fall har det verkligen varit värt all möda. Jag hade inte velat vara någon annanstans just nu<3

bröIMG_9162 copy copyIMG_9197 sweet copy

IMG_9285