DSC_0793

Sol, bad, värme, familj, god mat, norrland, äventyr, bröllop, tid, sova, inger alarm, ingen stress, svamp, bär…ÄNTLIGEN SEMESTER!

Nu är äntligen dagen här som jag längtat efter så. Just nu känns det som en sten ramlat från mitt bröst…detta är verkligen så välbehövligt. Att jobba är roligt men också det roliga måste man vila från.

Nu kommer jag vara hemma i 6 veckor…två föräldraveckor och fyra semesterveckor. Nu ska här njutas fullt ut. Det finns ingen tid att förlora så jag börjar redan ikväll, hihi. Jag har nyss nattat Mini som somnade när jag sjöng för henne…vilken komplimang va=D! Just nu är vi inne i en underbar period då vi hela tiden får höra att hon älskar oss. Ikväll lät det så här:

Mini – Älska dig mamma.
Mamma – Och jag älskar dig.
Mini – Älska pappa också.
Mamma – Och vet du…han älskar dig också.

Jag blir lika rörd och tröttnar aldrig på att höra de ordet…de är som ljuv musik i mina öron. Denna semester hade inte kunnat börja bättre<3

DSC_0804

DSC_0811

DSC_0817

DSC_0814

DSC_0826