DSC_0519

Nu har det gått åtta dagar sedan midsommarafton. Jag har velat visa er lite bilder från dagen men det har varit så otroligt mycket att göra fram tills nu. Äntligen har semestern börjat och jag kan lägga lite mer tid på mina fritidsintressen.

Midsommarafton blev inte riktigt som jag tänkt mig. På morgonen var jag så trött och utmattad så jag låg och grät i sängen. Mannen min fick komma ned till lillhuset och hålla om mig tills mina tårar stillat sig. Det här med att gråta är en fantastisk sak för mig många gånger. Jag brukar alltid känna mig så mycket bättre direkt efteråt.Något annat som alltid brukar få mig att må bättre är att ta en lång och varm dusch. Det funkar när jag är stressad, har dragit ut tänder, när jag hade värkar…ja ni förstår nog. Efteråt var det bara att sätta på sig ansiktet, hoppa i lite festligare kläder och sätta kransen i håret som min underbara svärmor pysslat ihop under tiden jag vilade.

Någon timme efteråt gick vi ut för att ta lite bilder. Det var så roligt och jag njöt verkligen. Allt kändes bra fram tills att jag la ned kameran. Då kände jag hur min mage började bubbla och jag fick snabbt springa till toaletten. Jag kan säga att min mage inte var som den borde och jag fick återigen lägga mig i sängen för att vila. Där låg jag ett bra tag och somnade tillslut en stund.

När jag vaknade igen kände jag mig mycket bättre. Då kunde jag till och med gå upp och äta lite av den mat som resten av familjen ordnat. Det var jätte gott och jag är så glad att jag fick tillbringa hela kvällen med familjen.

Jag hade planerat att vi skulle binda kransar tillsammans, göra en midsommarstång, dansa små grodorna, fixa fint pynt till mat och dryck…ja jag hade så otroligt många saker jag ville göra. Ibland blir det inte som man tänkt sig men jag är ändå tacksam. Jag har det så otroligt bra<3.

DSC_0501

DSC_0530

DSC_0547

DSC_0539

DSC_0564

DSC_0595

DSC_0363

DSC_0396