DSC_0009

Hejdå Botered…Hej Piteå

Just nu sitter jag och skriver i en lastbil. Jag, pappa, mannen min, svärfar och Mini är påväg upp mot norr. Jag och pappa åker lastbil medan de andra åker personbil. Det är nämligen så att mina föräldrar kom nedflyttande från Örnsköldsvik igår och redan imorgon måste flyttlastbilen vara uppe i norr igen.

Jag och svärfar kommer byta plats imorgon…då får han åka lastbil. Vi kommer då skiljas på vår färd upp mot norr. Lilla familjen Henrikson ska till Piteå och de andra till Örnsköldsvik. Vi kommer dock mellanlanda på högakusten hos några efterlängtade vänner. Vilken resa detta blir. Vi kommer få träffa så många vänner som vi längtat så efter. Vi kommer bland annat få träffa denna kille och hans familj. De var nere hos oss i Maj och nu är det vår tur att besöka dem.

Vår lillfia är helt men på noterna och ser fram emot att besöka familjen B i Piteå och familjen H på högakusten<3

Nu kommer vi!!!