DSC_0038

Idag fyller en av världens bästa år. Det är inte vilken person som helst…det är min syster!

Tänk att vi har delat 26 år tillsammans…26 väldigt fina år. Från början tyckte du väl inte att jag var världens roligaste. Det första du sa när mamma och pappa kom hem med mig från BB var “bebisen suk leka mon”. Nog försökte du få fart på mig. Då du tröttnade tog du saken i egna händer…”om bebisen inte rör sig får jag minsann hjälpa lite på traven“. När DET hände tog du mig i ett stadigt tag runt halsen och så gick du ut och gick med mig på egen hand. Att dingla med fötterna en decimeter över golvet likt en trasdocka var nog ingen höjdare…men…det spelar ingen roll. Kort därefter fick jag min hämnd. Det var när jag låg på det där skötebordet-i-perfekt-rebecka-höjd som det hände. Då lyckades jag med bedriften att färga ditt ansikte i den fina färgen bajsbrunt. Jag hade inte kunnat hämnas på ett bättre sätt en så, hihi!

 Under livets gång utvecklades både du och jag. Trasdockepromenaderna upphörde och likaså bajshämderna. Det slutade dock inte hända roliga saker som våra föräldrar kunde skratta åt. Vi har båda sagt roliga saker. Jag har nog stått för de flesta dumma kommentarer men du har allt också chockat mamma och pappa.

Nakenfisen

  • MEN MORFAR…varför badar du med kläderna på?

Lässvårigheter

  • – Mamma? Vad betyder kuck? Det stod på tavlan på musikskolan!
  • – Hrm…Jadu! Jag ska bara gå och…öhh…jag förklarar senare!

Nu är du 29 år och gör stockholms gator osäkra. Synd att du inte bor lite närmre så vi kunde göra gatorna osäkra tillsammans. Men…jag är glad att du lever livet och utvecklas som människa där du är. Snart kommer vi upp till Storstaden och under tiden lever jag på onsdagens härliga kalasande. Vi började i lugn och ro hos mor och far och avslutade med en shuffleboardvinst. Eller ja…det blev vist delad plats med det andra laget. MEN…i mitt hjärta van vi helt klart, hihi!

GRATTIS syster<3

DSC_0079DSC_0040DSC_0050DSC_0081DSC_0062