För snart en vecka sedan hjälpte jag till att förbereda inför min makes, kusins, frus babyshower. Eller ja…jag hjälpte i alla fall till att baka lite vilket jag tycker är så otroligt roligt, hihi. Det var en riktigt intensiv babyshower med 15 vuxna 4 barn och 5 hundar…MEN…ju mer folk/djur desto roligare. Nu, en vecka senare, har jag redigerat klart bilderna. Vissa lite mer och vissa lite mindre. Det är alltid så…några bilder lägger man lite extra krut på=).

 Från början var syftet med en babyshower att den blivande mamman skulle bli utbildad i hur det är att vara mamma. Idag är det mer ett tillfälle att umgås med tjejerna innan det nya livet med blöjbyten, amning och sömnlösa nätter börjar. Jag tycker att det är otroligt roligt att denna tradition kommit till Sverige. Det kanske inte handlar så mycket om att utbilda varandra längre men att bara få ge extra uppmärksamhet till den blivande mamman känns jätte roligt och jag tror att det är viktigt. Det är viktigt att veta att det finns människor runtom som finns där för att stötta när det behövs.

Så jag säger det alla kvinnor där ute. Se till att fira all blivande mammor riktigt mycket<3