DSC_0041

Det händer så mycket nu…det händer något varje dag. Jag åker till jobbet och då ser det ut på ett sätt. När jag kommer hem ser det sedan ut på ett annat sätt.

Idag har det sprängts i massor på tomten…120 m3 för att vara exakt. Ja det är inte så billigt men det är väldigt positivt för det blir väldigt mycket fylle av detta. 120 m3 i “fast” form blir mer än dubbelt så mycket i sprängsten. Det innebär att de har cirka 240 m3 att fylla upp vår backiga tomt med. Det är mer än välbehövligt. När jag kom hem från jobbet idag märkte jag också att det låg stora jordhögar vid vägen som jag inte sett tidigare. Jo…nu har svärfar varit i farten och fixat nio lastbilslass med gratis fylle och nästan lika många kommer imorgon. Han är otrolig den karln. Hjälper oss alltid att fixa me viktiga saker.

Om jag förstått det rätt så kommer de imorgon börja jämna ut marken imorgon. Det är mycket som ska göra i denna del av bygget. Det ska borras brun, installeras ett minireningsverk, gjutas platta…ja allt kommer jag inte ihåg. Det känns så bra nu. Allt är igång, än så länge har vi medvind och vi har bara mött positiva och glada arbetare. Jag är så tacksam. Jag vet att det är deras jobb men tänk ändå…tack vare dem så kommer vi få ett eget hus<3

DSC_0062DSC_0047DSC_0058DSC_0065