DSC_0031

Bomber jkt från rutandcirkle // FREDDY WR.UP från One more rep

Idag är jag ledig och det är så skönt. Jag har under veckan funderat på om jag ska gå upp till 100% igen om det skulle behövas på jobbet. Nu känner jag att det är precis lagom att arbeta fyra dagar i veckan. Det är så skönt att vara hemma med lillan. Sedan kan jag ju hålla koll på bygget under mina lediga dagar också. Att få följa det live är ännu mer spännande än att “bara” se resultatet efter en arbetsdag.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi har sovit, ätit, lekt och däremellan har vi gått upp till tomten för att kika hur det går. Just nu sitter Mini framför barnprogram och vilar. Under tiden sitter jag här och skriver av mig lite. Det är så svårt att hinna med men nu tar jag min chans.

Innan vi slog oss till ro, Mini vid tv:n och jag vid datorn, så var jag tvungen att kika igenom mina nya kläder. Förra helgen var jag och mor min ute på en shoppingrunda. Vi var ute hela dagen och jag fick köpt många, många fina saker. Det har också dumpit ner några saker i brevlådan under veckan. Nu känner jag att det är tid för min garderob att bli lite uppdaterad. Minis blir det mest hela tiden men nu har jag för en gångs skull prioriterat min egen. Det kan faktiskt behövas någon gång då och då. Kläderna på bilden är nya inköp. Ja förutom tröjan…den snodde jag ur Mannen mins garderob, hihi!

Ha nu en underbar helg alla läsare. Här kommer antagligen helgen börja med en efterlängtad kräftskiva…MUMS!

DSC_0043

DSC_0018

DSC_0066