Nu är det återigen måndag och ni vet vad måndag betyder i skolvärlden…att det behövs personal för att ta hand om alla goa barn såklart. Kort och gott så har jag arbetat idag men jag slutade redan klockan tolv. Jo…denna vecka arbetar jag kortare dagar. På grund av inskolningar måste jag fördela mina  80% på fem dagar istället för fyra.

Helgen som gått har verkligen varit jätte skön och avslappnat. Vi har bland annat letat kantareller, plockat bär, ätit surströmming (spännande) och haft kräftskiva. Helgens favorit var helt klart kräftskivan. Jag älskar skaldjur och allt det där andra som hör till. Här är det ett måste med ost, kex, räkor, kräftor, gravad lax och västerbottenostpaj…ja och partyhattar såklart, hihi.

Jag älskar verkligen mat och att festa till det lite. Det är så roligt att planera, pyssla och göra det fint. Kanske skulle jag skola om och bli en festfixare? Ja det finns så mycket jag skulle kunna tänka mig att göra. Det där med skapande…ja det är min favorit. Musik, foto, pyssel, mat , bakande…ja allt sådant är roligt. Jag har verkligen en estetisk nerv.

Hoppas att också ni hade en fin helg. Snart ska jag gå upp och se hur bygget fortskrider…åh det är så spännande.

Ta hand om er<3

DSC_0106