DSC_0015

Denna vecka känner jag verkligen att det är ett stort plus att arbeta 80% över fem dagar. Det känns som jag hinner umgås så mycket mer med familjen vilket är helt ok, hihi. Igår slutade jag 12.00 och då hann vi göra precis allt. Eller ja…allt det som lillan ville. Vi tittade till husbygget, läste, målade, lekte ute, byggde koja i en gran och kollade lite på tv. Idag slutade jag klockan 13.30 och vi har redan hunnit med att gå till läkaren, leka och promenera på vår skogsvägen.

Att umgås med lillsnörpan just nu känns bara roligt. Hon säger så många härliga saker och får väldigt sällan utbrott…hon visar nästintill alltid sina fina sidor vilket jag är väldigt tacksam för. När hon gasar på så blir hon alldeles för lik mig. Två med humör kan…ja vad ska jag säga…skära sig som en bearnaissås som fått lite för lite kärlek. Jag är så tacksam för livet och allt det goda som det innebär.

DSC_0021DSC_0027