dsc_0031

Nu är det återigen måndag…veckorna går med väldans fart. Ibland känns det som jag inte riktigt hinner med men faktiskt så känns det mest bra. Nu är det  bara 2 1/2 månad kvar tills vi flyttar in i vårt hus och jag går på föräldraledighet med min älskling M. Det finns dock mycket kvar att göra innan vi kan sätta nyckeln i huset. Den händer saker hela tiden men det är inte på långa vägar färdigt.

Med snickarna gör färdigt huset satsar vi på att hinna klart med garaget och fixar saker i trädgården innan tjälen kommer. Faktiskt så har vi hunnit så gräs överallt där vi kommer åt. Det är lite kvar men det är mest finlir runt huset. Vi har också hunnit måla delar av garaget som inte var grundmålat när det levererades. Det känns också bra att hinna med nu innan vintern kommer så att trät inte tar skada.

Det är så häftigt att se hur allt hela tiden växer fram. Vi är så lyckliga jag och lilla familjen. Allra mest M som kommer få ett eget rum som hon tydligen ska fylla med hönor och brandslangar, hihi. Detta kommer bli riktigt bra.

TACK underbara familjen som hjälper till under denna resa. Utan er skulle det inte gått! dsc_0035dsc_0036