dsc_0099

Tänk att du står hemma och förbereder inför det där efterlängtade besöket hos vänner. Det ena och det andra ska packas ned i skötväskan innan det är dags att sätta sig i bilen. Blöjor ska med, våtservetter, extrakläder, napp, någon leksak…jamen just det ja…nattamaten får ju inte glömmas bort om man vill ha en go och glad guldklimp i famnen. Nappflaskan ska med och så var det ju det där pulvret som alltid brukar hamna både lite här och där i väskan. Ska jag välja den där stora gurkburken som gör att jag inte kan stänga dragkedjan men som håller tätt eller ska jag ta pizzasalladsburken som är mindre men som antagligen läcker? Nej, nej, nej…den kommer bara bidra med onödiga tvätta-väskan-timmar. Hur ska jag nu göra?

Nu är svaret enkelt!

Twistshake är lösningen på problemet! Twistshake har tagit fram en serie flaskor och smidiga portionsburkar som gör det enklare att förbereda och utföra matningsstunden. Du behöver inte riskera att pulvret spills ut och portionsburken tar lite plats i väskan då den kan stoppas direkt i flaskan. För Twistshake är det självklart att barnets välmående kommer i första hand. Därför har de tillverkat flaskorna av BPA-fri PP-plast och med en dinap som minskar risken för kolik. Förutom detta har nappflaskan ett mixernät som effektivt löser upp eventuella klumpar, den är lätt att rengöra och säljs i många fantastiskt vackra färger som kan kombineras på oändligt många sätt.

Vill du förenkla din vardag samtidigt som du vet att de produkter du köper är utformade med eftertänksamhet och nogrannhet ska du köpa Twistshakes produkter. Just nu får du 20% rabatt i hela Twistshakes webshop om du anger “eleonorslillakrypin20” i kassan.

Vår lilla Mini blev stormförtjust och har gett 5 av 5 tummar upp.

Produkten är framtagen efter föräldrars önskemål och behov.

@twistshakebaby #Twistshake

dsc_0110dsc_0118dsc_0126dsc_0136dsc_0156dsc_0197dsc_0132