Beslut, beslut, beslut…alla dessa beslut. Just nu känns det inte alltid så roligt med alla val. Det kan kännas lite stressande men jag vet ju också…detta är ett lyxproblem. Egentligen är det som en dröm att sitta och kika runt på nätet efter inspiration, hitta det man gillar för att sedan (förhoppningsvis) få se det i sitt eget hem.

Just nu är det tapeter som står på schemat. Jag tokdiggar verkligen den lantliga stilen och lägger stor vikt vid att också tapeten ska matcha stilen. För några månader sedan var jag helt övertygad om att vårt hem skulle gå i den romantiska stilen…nu har jag ändrat mig. Jag vill inte ha gulligull mönstrade tapeter med blommor och andra söta mönster. Jag har också tröttnat på att det överallt ska vara vitt, vitt och…ja gissa…VITT! Nä…nu har jag förälskat mig i den lantliga rustika stilen och jag har hittat den perfekta kollektionen som kan hjälpa mig en bit på vägen i mitt mål mot ett mer lantligt, rustikt hem. Spana in bilderna som tagits på kollektionen Linen tillhörande Boråstapeter. Är de inte underbara! Jag tror att de kommer göra sig galet snygga i vårt hem. Så harmoniska så att man inte kan annat än vara avslappnad. Nu måste jag bara bestämma vilken tapet som ska vara var. Vågar jag köra den gröna i hallen tro, hihi!

Vad har ni för tapeter i ert hem?