dsc_0046

Chelsea boots: Kännetecknet för denna modell är de båda resåren på skons in- och yttersida som ger en fotnära passform. Resåren bidrar också med att det går lätt att ta på och av sig dem. En annan fördel med modellen är att avsaknaden av snören och spännen inte påverkar byxornas fall. Modellen lämpar sig alltså att ha då du bär byxor i finare ullkvalité som jeans och chinos.

Nu har mor och dotter fått sin skogarderob uppdaterad inför hösten. Jag har fullkomligt kärat ner mig i Chelsea boots…så snygga. Om jag fick bestämma skulle hela familjen köra på samma men jag får nöja mig med en mor & dottermatchning. Pappa E har sedan längesedan kärat ner sig i Björn Borgs sneakers så han kör på det, hihi.

Den som har ögonen med sig kan se att Mini inte har en riktigt Chelsea boot då det finns en dragkedja på insidan av skon. Men…det spelar dock ingen roll för annars är de snarlika. Minis skor är också lite billigare. Först var jag inställd på att köpa Kavats sko men sedan insåg jag “men hon har ju precis blivit blöjfri”. Inte så roligt med skin till en som kan kissa ned sig rätt som det är, hihi. Mina boots är däremot av lite bättre kvalité. Jag tyckte att jag kunde unna mig det. Jag har ju trots allt inte riktigt samma “problem” som min dotter…det här med att råka bli blöt i byxorna, haha! Mina skor är av märket Johnny bulls. Supersköna, snygga och väldigt prisvärda.

Till och med söndag får du 30% rabatt på dyraste varan hos Ellos om du anger koden 345915 i kassan. Detta gäller också varumärken. En väldigt bra rabatt som jag tycker att du ska passa på att utnyttja. Är du som mig och älskar Chelsea boots kan du klicka här…kvinna, barn...för att komma direkt till Ellos avdelning för denna underbara modell. Är du inte intresserad av skor kan du självklart in och köpa annat. Det finns så mycket bra saker i alla möjliga kategorier.

Ha en fin shoppinghelg…kramar från mig!

dsc_0118dsc_0102dsc_0099