dsc_0086

Idag skulle jag egentligen jobbat. Den enda dag jag arbetar under hela veckan blev jag hemma…min lilla skatt har nämligen fått feber.

Natten till igår vaknande lillfian varje timme. Hon gnydde och gnällde och pratade i sömnen. Vi trodde att hon hade mardrömmar som höll i sig men igår förstod vi att det berodde på sjukdom. Igår eftermiddag kom nämligen febern med buller och bång. Innan hade hon klagat på huvudvärk, halsont och att hon frös. Mini brukar kunna spela oss små spratt och säga att hon har ont lite här och där men igår var det en helt annan sak. Helt plötsligt blev hon så trött och hängig och satt mest i soffan och grät.

Det spelar ingen roll om det är snuvig näsa, feber eller magsjuka. Det är alltid jobbigt att se sitt barn sjukt. På nätterna är det som allra jobbigast. Då eskalerar alltid febern och vi hålls vakna av en orolig guldklimp. De två nätter som gått har det varit lite annorlunda om man jämför hur det varit tidigare när hon varit sjuk. Dessa nätter har hon haft feberyra och hon har pratat mycket i sömnen.

Konstigt nog så har hon sagt fina saker i sömnen. Jag tänkte att det kanske skulle bli ord om att hon mår dåligt eller så. Men nej…vår dotter måste vara väldigt stark och positiv, haha. Igår sa hon något i sömnen som värmer mitt hjärta något så otroligt mycket.

Helt plötsligt sträckte hon upp armarna och så sa hon “älska dig så mycke…älska dig mamma”. Det var helt underbart att höra…vilken tjej.

Nu hoppas vi på att du får bli frisk min lilla sötnöt<3