dsc_0422

Mamma…öppna idag, mamma…mina presenter, mamma…Malla öppna nu, Mamma…ja älska paket. Vi har visst fått oss en liten tjatmoster här hemma, hihi!

Det blev trots allt en adventskalender…till och med i rättan tid. Jag har varit otroligt trött det senaste och det har hänt lite saker som gjort att jag tänkt “nä det blir ingen adventskalender i år…jag orkar inte med det”. Jag är dock väldigt envis och så har jag fått hjälp med klappskaffandet av min älskande mor. Tänk vilken tur Mini har…det finns två personer som älskar att pyssla ihop roliga saker till henne.

Jag är väldigt glad för att jag lyckades få ihop det för här hemma finns det en tjej som njuter för fullt. Det spelar ingen roll om hon får russin, en bok, eller en springform i ministorlek. Hon älskar ALLT. Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle bli såhär uppskattat.

Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så att vi kan få öppna dagens present. Jag tror hon kommer bli jätte glad och tycka om dagens sak lite extra mycket…om det nu är det jag tror som ligger i paketet. Hihi…ja…snart får vi se=).

Ha nu en underbar kväll så ses vi imorgon. Då tänkte jag bjuda på lite uppdateringar om huset=D.

Kramar från lilla familjen Henrikson<3

dsc_0443

dsc_0628

dsc_0639

dsc_0444

dsc_0647

dsc_0670