cof

Nu har jag äntligen fått ta några bilder inifrån huset. Det har varit svårt att få till det eftersom jag alltid jobbat när snickarna varit där. Men nu…nu när jag är mammaledig så har jag kunnat gå dit och fråga om jag får föreviga denna resa.

Tänk nu är det inte långt kvar. Den 19 januari är det slutbesiktning och efter det ska vi bara träffa kommunen och sedan mina vänner…sedan är det bara att flytta in…om besiktningen går bra förstås.

cof

Detta fönster fanns inte med på huset från början. Egentligen ska det vara överskåp på hela denna vägg med ett litet fönster under. Vi valde dock att smälla upp ett storfönster och ta bort några överskåp för att få titta ut i naturen när vi diskar.

Vi har också köpt egna överskåp för att få dem i fullhöjd. Mycket mer praktiskt OCH mycket snyggare, hihi.

cof

Här ser ni andra sidan av köket/vardagsrummet. På denna sida ska vi ha en myshörna för oss vuxna. Barnen får leka och ha sitt äventyr på övervåningen medan den äldre generationen sitter nere och avnjuter varandras sällskap.

cof

Och titta här då…vad passar bättre än en kamin nere på vuxenavdelningen. Oj vad det kommer njutas!

cof

Lilla ärtan visar sin bästa sida. När vi ska gå till huset blir hon alltid skrikig…hon tycker nog att vi är där lite för mycket och dagdrömmer, hihi. Hon ser dock fram emot sitt nya rum med en egen storsäng, leksaker och annat smått och gott.

Ser ni golvet förresten. Nu har de lagt klinkers i hallen och i helgen ska de göra klart badrummen och groventrén. Innan dess ska tapetserarna göra sitt. Allt blir inte klart idag dock…deras mål är att hinna måla färdigt i tvättstugan.

Alltså nu går det i raketfart…det ska bli så spännande att se hur det ser ut efter helgen.