dsc_0800

Alltså…hur svårt kan det vara att göra ett blogginlägg då och då. Jag är mammaledig, går hemma hela dagarna och tycks ha jätte mycket tid. Ja så är det ju inte riktigt dock. Det vet varenda mamma. Dagarna fylls av både det ena och det andra. Det är städ, tvätt, matlagning, lek, bus, promenader…ja säg vad som inte måste göras.

Nu har jag i alla fall fått mig lite tid. Lillan tittar på TV medan jag sitter här och skriver. Jag satte egentligen på “burken” för att Malva skulle sitta still medan jag ringde till “dina försäkringar”. Ja…idag är en stor dag. Idag finns det stor chans att nycklarna till huset blir överlämnade till oss och därför behövde jag ringa och fixa en hemförsäkringar. Så…därför passar jag på att skriva lite också medan det är lugnt i huset.

dsc_0828

Vår lilla Mini (som inte är så mini längre) fyllde 3 år i fredags. Vi hade en väldigt trevlig dag som började vid frukostbordet. Till frukost bjöds det på bananmuffins med blåbär och hallon toppat med lite grädde. Självklart serverades det också en favorit…hallon och mangosmoothie. Jag behöver nog inte säga att minsta lilla smula åts upp, hihi.

dsc_0817

dsc_0836

En liten cykeltur på “röda faran” var ett måste. Det är alltid tjat om att få cykla så vad passade bättre när snön och isen hade smällt bort på vägen.

dsc_0861

“Hmmm…kanske har jag fått något paket på posten”

Lilla ärtan som älskar att få presenter. Under hela december fick vi varje dag höra “paket idag”. Ja…och detta så fort hon slagit upp ögonen, hihi.

dsc_0908

dsc_0889

Härliga underbara landet. Här kan vi fiska, bada, åka spark och skridskor….just här fiskade lillan med ett vasstrå. kanske att hon kunde få någon fisk, hihi.

dsc_0873

Vi hade en sådan fin dag jag och Mini. När pappa, farmor och farfar kom hem åkte vi till Max och åt hamburgare och glass. Det var en riktig höjdare tyckte flickan min. Att få ett eget glas i maxiboxen, att äta glass och leka i lekhörnan. Det var absolut bäst tyckte lillhjärtat<3. Nu ser vi fram emot att få fira med hennes kompisar. Det blir dock i slutet av februari. Vi vill hinna installeraoss i huset först<3