Jag köpte, för cirka en månad sedan, en ny mobil. Rättar sagt en Huawei honor 8. Jag är väldigt nöjd med den…speciellt kameran. Självklart fungerar även den mer eller mindre bra beroende på förhållandena. Tillexempel…den fungerar bättre när det är ljust och sämre när det är mörkt. Såhär skriver Tele2 om kameran:

“Dubbelt så kul med dubbla kameror! Honor 8 har utrustats med två stycken huvudkameror, för att ge dig ännu bättre bildresultat. Den ena kameran fotograferar i svartvitt, den andra i färg. Resultatet när man slår ihop bilderna på detta sätt är enastående, med tydligare detaljer och rikare färger. Med två kameror har du även möjlighet att ändra bildernas skärpedjupet i efterhand. Det är en funktion som man ofta förknippar med systemkameror.”
Kameran har en massa roliga funktioner. Det går att ställa in den på proffsfoto och då kan man kan ändra ISO, slutartid och bländaren själv. Jag kan varmt rekommendera telefonen. Det enda negativa som jag ser är att den lätt faller i golvet då den är extremt “hal”. Jag har redan fått en spricka i glaset men jag har å andra sidan inget skydd. Priset är väldigt bra då företaget försöker sälja in Huawei. De flesta vill köpa ett märke, som tillexempel Samsung, då de vet vad de får men faktum är att säljaren på Elgiganten rekommenderade telefonen och sa att den ligger på samma nivå som Samsung galaxy S7. Inte illa enligt mig.

edf