DSC_0006

Mitt i all feber, hosta, snuva…ja och nu bihåleinflammation för min del…så har vi fått gjort lite i huset också. När jag var såhär sjuk i yngre dagar så kunde jag ligga i sängen hela dagen men nu går det inte riktigt…inte med en treåring i huset, hihi. Nu passar jag istället på att pyssla lite i huset..men det i min egen takt såklart.

Vi har fortfarande ganska mycket kvar att göra. Alla lådor är inte upplockade, vi har inte alla möbler som behövs för att få iordning allt och så har vi har inte fått till den rätta myspyskänslan än. Det får ta sin lilla tid. Det krävs ju både tid och pengar för att få till det så som vi vill…vilket vi inte alltid har.

 I fredags handlade pappa åt oss då vi var för sjuka för att åka ut. Då fick han med sig en liten bukett med tulpaner som nu hamnat på den rätta platsen. Bara en sådan liten sak kan göra hemmet så mycket hemtrevligare.

Nu ska jag gå och sätta huvudet under handduken och andas in liten vattenånga. Ja man får ju göra det man kan själv…men…imorgon blir det vårdcentralen!

Ha det så fint all fina underbara=)

 DSC_0007

DSC_0014

DSC_0016