I tisdags fick lillan hem en krya-på-dig present från våra kära vänner i Piteå. Ända sedan dess har det, varje dag, låtit.

“Åh, dom ä snälla…jag älskaj dem”

Så..nu har vi varje dag suttit och pysslat med klistermärken, vi har målat i målarboken och gjort mängder av tatueringar på lillan, mig och pappan i huset. Tänk också att det var just Elsa och Anna som fanns i paketet. Det hade inte kunnat bli bättre till en liten tjej som just nu älskar ALLT som har med frost att göra, hihi.

Jag är så fascinerad av alla flickors fascination av denna film. Vad är det de tycker om så mycket? En gång frågade jag några av mina barn på förskolan varför de tycker om Elsa-sången så mycket och då svarade de ” Elsa har så vackert hår”…skrämmande? Nä jag tror inte det. Såvida inte VI gör det till ett problem. Jag menar jag älskade Ariel och Jasmine när jag var liten på grund av deras utseende men det har ändå gått rätt bra för mig i livet, hihi.

 Jag tror minsann att vi måste försöka få hem lite mer pysselsaker till vårt ärta. Vi har inte mycket alls men hon verkar gilla det. Kanske är det dags för en resa till Ullared. Jag har hört att de har många roliga saker där. Vet ni hur det ser ut?