DSC_0006

Idag har lillfian och jag haft en härlig stund i köket tillsammans. När vi vaknade såg vi att det var några bananer som var påväg att försvinna från oss. Jag var påväg att slänga bort dem men sedan kom jag på att även de mörkaste av de mörkaste bananerna går att slänga ned i en banankaka.

M tyckte att det lät som en fantastiskt idé…ja…hon tycker ju om allt som är sött. Fast faktum är att hon tyckte det var väldigt skoj att baka också. Det var inte bara det söta som lockade.

Fast stod vi i köket i nästan 90 minuter. Vi bakade inte under hela den tiden…men nästan. Tänk att vår lilla treåring har ett sådant bra tålamod. Hon smörjde formar, mätte upp mjöl, knäckte ägg, vispade och donade. Hon klagade faktiskt inte en enda gång. Tänk att det kan vara så roligt att tillbringa tid med mamma, hihi.

DSC_0012

Haha, det var nog dock inte tiden med mig som var det absolut roligaste. Idag fick hon nämligen använda sina helt egna bakverktyg som hon fått av gammelmormor

DSC_0008

DSC_0014

DSC_0016

Tänk att min tjej blivit så stor så att hon kan baka. Ja inte helt själv förstås men hon gjorde många olika moment idag väldigt bra. Mitt mammahjärta riktigt svämmar över av stolthet =D.

DSC_0040

Haha att kladda var väldigt roligt…förstår jag det, hihi.

DSC_0027

DSC_0034

En och en annan gång försvann fingrarna och vispen in i munnen. Jag kan faktiskt hålla med om att deg är väldigt gott. Ibland är det faktiskt godare än när kakan stått inne i ugnen;).

Jag är så tacksam för vår stunt tillsammans. Vi hade roligt, njöt och fick gófika efter lunchen.