Vi försöker göra lite smått då och då. Vi har bott i huset i två månader men än är det långt kvar tills vi kan kalla det hemtrevligt. Det beror dels på att vi flyttat från 25 kvadratmeter till 145…nu finns det så otroligt många fler vrår att fylla. Att jag varit sådär otroligt gravidtrött och illamående har också spelat stor roll. Jag har knappt orkat ta hand om M så huset har hamnat långt ned på prioriteringslistan.

Nu efter att influensan och dess “bisjukdomar” lämnat kroppen så känner jag mig full av energi. Vad passar då bättre än att komma igång med att få iordning #VillaBotevik?

Idag pysslade vi på ute på farstubron. Vi började med att skrubba bort den lera och jord som blivit efter bygget och det hemska vintervädret. M var en stor tillgång…hon skrubbade sisådär i 1 minut innan hon gav upp, hihi!

Vad är en “påskfarstu” utan dessa skönheter. Jag vill gärna kalla dem påskliljor men det var ju inte riktigt namnet som stod på skylten i affären. Haha… ja de är ju i alla fall väldigt “påsksöta”…det är det viktigaste.

Efter omplanteringen gick vi ut i skogen för att hitta lite ris att hänga de fina påskäggen i. Någon var väldigt ivrig att få hänga upp dem så jag han knappt sätta den sista kvisten i mjölkkannan innan de små söta händerna var framme. Finns det något sötare än ivriga barnhänder…helt underbart. Nu sitter i alla fall äggen i riset och farstubron har blivit sådär påskfin.

Ett litet ryck här och där gör att värmen i huset sprider sig. Det känns så mycket mer hemtrevligt. Jo…jag är verkligen sugen på att piffa nu. Mest sugen är jag på att stöka på utomhus. Vädret är ju så underbart och ett litet träd, några små blommor och buskar gör STOR skillnad på vår gigantiska trädgård. Nästa mål är att införskaffa japansk prydnadskörsbär. Tänk när det trädet blir stort och blommar med sina rosa blommor intill huset…så vackert<3. Sedan har jag planerat in en fruktlund också. Har bara inte bestämt vilka fruktträd som ska sättas där. Haha…ja vi kommer ha att göra i många år.

Jag stormtrivs verkligen här i #VillaBotevik och ser fram emot att se vårt hem växa fram<3