Nu är första storhelgen i VillaBotevik firad…wihoo! Vilken glädje att ha sin egen bostad dit man kan bjuda vänner och familj…och tänk…alla får plats utan problem, hihi.

I fredags tog vi oss ut i kylan, brrrr, för att dela ut lite påskbrev till grannar. Lillfian klädde ut sig till påskkärring och packade ned påskbreven i sin röda väska. Sedan tog vi faktiskt bilen till våra grannar, ops! Haha, ja vi tog oss ut i kylen…men…bara så långt som till bilen.

Under långfredagen, efter allt påskande hos grannarna, fixade och pyntade jag i evigheter…kändes det som i alla fall, hihi. Tyckte att det var roligt att få fixa lite extra. Det var ju trots allt inför första storhelgen i VillaBotevik. Så sjukt roligt och bra blev det också.

 

 

På påskafton blev det istället fix med mat och gottigheter. Vi hade delat upp mellan familjerna vem som skulle göra vad så det blev inte så stressigt vilket kändes väldigt skönt. Mamma och pappa kom lite tidigare plus att min systeryster var här så allt gick som på smorda formar. Det bjöds bland annat på ägghalvor, janssons, rökt fisk med tunnbröd, sparrissallad, ostar, korvar och köttbular…ja säg vad vi inte hade. Vilken glädje för den lilla magen och själen.

Nu får vi inte glömma bort fikabordet som dukades upp efteråt…MUMS. Mamma och mormor hade med sig diverse småkakor och så hade jag gjort en cheesecake med smak av lime. Vi njöt, smaskade och pratade glatt om huset, bebis i magen och andra spännande saker. Ojoj vilken underbar dag.

Ja nu har jag ju mest bilder på maten från påskafton..men vet ni…det var ju faktiskt inte det bästa med dagen. Det bästa med dagen var att få fira Jesus död tillsammans med familjen. Låter kanske lite märkligt att fira Jesus död men det är det inte. Vi firar att han besegrade döden och genom det visar Gud att det onda vi gör och som sker hela tiden är besegrat…vi kan få förlåtelse för det dåliga vi gör. Det tycker jag är värt att fira, hihi!