DSC_0044

Idag har jag och lilla M byggt koja. Hela morgonen har det låtit, “bygga koja…prinsessa…nu mamma…du är så seg“. Jag undrar vart hon fått sitt ordförråd från…ops…det mesta kommer nog från mig, hihi. Även om jag är lite “seg” så blev det i alla fall en koja tillslut.

Kojan blev formen av en teepe. För att göra den använde vi oss av tre skaft från skurmoppar, tejp, en plastburk, en penna, lite kludd, ett sänglakan och två gardiner…resten får ni klura ut själva, hihi. Men om ni gärna vill så kan jag ta kort på konstruktionen när vi tar ner allt.

M tyckte det blev en prinsesskoja och då var hon ju tvungen att ta på sig prinsesskläder. Hon valde den mormorsydda maddickenklänning och en rosa rosett att fästa håret. Efter detta var det bara att sätta igång och leka. Det hurrades och tjöts en väldigt massa. Ibland hörde jag några dova morrningar när M försökte få in lurvtussen i kojan…hon gick självmant in en gång men sedan tog det stopp. Ja…just nu uppfostrar vi en hel del gällande hur man hanterar djur. Inte alltid så lätt men någon gång kommer det väl fastna. Tur att vi har världens snällaste hund<3.

Nu får kojan stå uppe ett tag…tills dess att vi tar ner den får jag knätorka golven. Vad gör man inte för sina älsklingar, hihi<3

DSC_0069

 

DSC_0060

DSC_0057

DSC_0067

DSC_0040