Detta är skillnaden mellan två och tre år…stor men ändå inte. Den största skillnaden märks framför allt på det verbala och motoriska men det syns ju inte på bild, hihi. Annars är hon sig ganska så lik.

Det är en speciell känsla att titta tillbaka i tiden genom de foton som tagits. M har utvecklats så mycket och vuxit så det knakar under sitt liv. Tur att det inte fortsätter i samma fart hela livet, hihi!

Jag har mina favoritplatser att ta kort på här i Botered. Naturen är den absolut vackraste bakgrunden<3. Tur att vi bor i skogen när vi är sånna skogsmullar. M älskar det också…det finns så mycket att göra och titta på. I ena hörnet finns en myrstack, i den andre en kattuggla och så har vi den där sjön som vimlar av liv.

DSC_0099

Min älskade lilla guldklimp. Undrar vem du är nästa år vid påsk? Kommer ditt utseende förändrats? Eller tycker du kanske inte lika mycket om naturen längre? Det blir spännande att se<3