Så kom du till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft

Idag har vi tid på BVC. Den sensate månaden har det dykt upp mer och mer blåmärken på lillfian. De har suttit på rumpa, rygg, armar, höfter, knogar och på benen. Så mycket blåmärken har hon aldrig haft. Hon är pigg för övrigt…förutom att hon varit sjuk mer än vad hon brukar. Kommer ni ihåg den hemska influensan hon hade? Det var verkligen HEMSKT…inatt fick hon dessutom hög feber igen.

På morgonen ringde jag till BVC och frågade om vi kan komma trots feber. De sa att vi borde komma som planerat då de gärna vill undersöka henne. Så glad att de tar mig på allvar och inte bara tar mig för en nojjig mamma. Jag hoppas dock att det är det jag är. Dessa blåmärken får inte vara symptom på något mer allvarligt.

Nu ska jag vara med min lilla pärla och försöka att inte ora mig. Förhoppningsvis har jag varit orolig helt i onödan. Tycker dock att det är bättre att gå till läkaren en gång för mycket än att riskera något.

Ni får gärna tänka lite extra på oss idag<3