DSC_0004

I onsdags var vi på BVC med Malva. Vi kollade upp hennes blåmärken som blivit fler och fler under de senaste månaderna och som placerat sig på allt konstigare ställen. Hon har haft på knogar, rumpa, höfter, rygg och på benen. När vi träffade läkaren sa hon dock att det ser ut som vanliga blåmärken men att de skulle ta blodprov för säkerhetsskull. Ja…det var nog mest för min skull. Provsvaren kommer efter helgen men jag känner mig mycket, mycket lugnare.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Gårdagen var inte så rolig för M…det var då vi tog blodprovet. Oj vad hon skrek…jag började nästan gråta själv. Det är aldrig roligt att se sitt barn så förskräckt och det värsta var att…det var jag som utsatte henne för det. Samtidigt är det bättre att vara noggrann än att chansa på att allt är bra. Tänk OM det inte skulle vara det.

 Nu är hon dock uppvilad igen. Vi har gjort allt roligt som HON velat idag. Det roligaste var trots allt att gå ut på picknick. Vi gick inte alls långt…faktiskt bara till garaget. Men det viktigaste för M var att få packa ned matsäcken i hennes alldeles egna utflyktskorg. Väl ute satt vi och mumsade på korvmackor, ägg melon och så hade vi med oss varm choklad. Hade kanske passat bättre med saft i denna värme men choklad var absolut nödvändigt tyckte M. Nu ska vi fortsätta vår M****dag…nu blir det till att baka muffins<3

DSC_0011DSC_0016DSC_0022