DSC_0003

Tack finaste Twistshake för denna fantastisk fina och praktiska sippy cup som ni skickade till vår älskade M. Hon älskade nappflaskan som hon fick av er tidigare och tjatade om den varje dag då jag ställde undan den. Nu har hon fått en ny flaska som passar hennes ålder perfekt. Vi kommer använda den MYCKET.

M älskar att packa ner saker i fikakorgen och bege sig ut på äventyr. Denna sippy cup kommer passa perfekt när vi går ut på picknick eftersom pipen är spillfri, då inga getingar kan komma och ställa till problem då törsten sätter in och för att den passar perfekt i handen på lilla M…här behövs ingen hjälp av mamma inte. En annan sak som jag älskar med denna flaska är den inbyggda FruitSplashen. Med denna uppfinning kan vi fylla på vatten i flaskan och sedan smaksätta det med vilket bär vi än hittar på vårt äventyr. Det är bara att öppna locket, lägga i bären, stänga, skaka, och avnjuta smaken av vildhallon, blåbär, smultron…ja vem vet vad vi hittar<3

I samarbete med @Twistshakebaby får ni nu 20% rabatt på hela sortimentet om ni anger koden eleonorslillakrypin20 i kassan. Ni kommer inte bli besvikna. In och kika på deras breda sortiment, klicka hem och NJUT. Sa jag förresten att Twistshake lägger mycket energi och omtanke kring produkterna och deras säkerhet? För mig är det jätte viktigt.

DSC_0006

DSC_0018

DSC_0038

DSC_0026