DSC_0029

Är det en pojke eller flicka? Vem, eller kanske vilka, gömmer sig i magen? 

Idag är en spännande dag…idag, i vecka 20, är det äntligen dags för RUL. Jag är nyfiken, spänd och väldigt nervös. Det snurrar så många frågor i huvudet just nu. Kommer M få en syster eller bror? Bor det mer än ett barn i magen men framför allt…mår barnet bra? Det finns alltid en oro inför barnets hälsa, dess utveckling. Ibland faller jag ner i orosträsket men jag försöker verkligen att bara vara glad för nuet. Jag älskar detta barn så mycket och är så tacksam…det är det viktigaste.

I lördags bakade jag och minsta älsklingen lite muffins för att göra cupcakes. Det är vanliga citronmuffins…eller ja…kanske inte så vanliga. Inuti gömmer sig en hemlighet som kan tänkas avslöja om vår guldklimp är en liten flicka eller pojke, hihi.

Kan man något annat än att föreviga denna händelse? Jag och M pysslade ihop en mysig liten hörna i skogen i söndags och så tog vi med våra fina cupcakes ut för en photoshoot i den friska luften. Det kändes så roligt med en photoshoot. Det var för första gången på länge. Och lilla M tyckte också om det…eller ja…hon hade mest ögon för godsakerna, hihi.  I slutet fick hon sig en liten smakbit trots allt. Då tyckte hon att det var mödan värt.

Vad tror ni? Blir det en flicka eller pojke? Hur många bebisar tror ni det gömmer sig där inne?

DSC_0038

DSC_0058

DSC_0071

DSC_0078