DSC_0192

Älskar att gå till frisören

Jag verkligen älskar att gå till frisören. Det är höjdpunkten vad gäller egentid. Tänk att få sitta i den där stolen, någon tar hand om dig och samtidigt får du dig en uppfräschning…sååå härligt!

Denna gång blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag brukar alltid göra upp en plan innan jag sätter mig i frisörstolen. Vilken färg ska jag ha? Hur ska jag klippa mig? Ja ni fattar. Denna gång hade jag tänkt göra håret ännu ljusare med lite grå toner. När jag berättade om planen så sa bara frisören…”det kommer inte gå”. Ånej…på grund av alla metaller som finns i vår brunn så slits håret mycket fortare plus att håret får en grön nyans. Ja ni förstår…desto ljusare desto grönare…inte bra. Vi ändrade istället planen och gjorde håret mörkare med ljusare toppar. Det blev riktig bra tycker jag.

Nu får vi se hur jag gör i fortsättningen…kommer jag någonsin kunna göra det ljusare igen? Tipset jag fick var att inte duscha hemma. Haha…ja vi får väl se hur det går. Kanske blir det mindre metaller när vi fått på filtret. Det tåls att se på nästa frisörbesök.

DSC_0231DSC_0220