DSC_0103

I veckan fick jag hem två paket som var så roliga att öppna. Jag har sååå lite sommarkläder och nu när magen växerkrymper garderoben ytterligare. Jag har några sidor som jag tycker om att handla från så jag körde på och beställde hem mer än vad jag brukar. Chiquelle och Affingos har jätte snygga kläder som följer modet så de beställer jag gärna från. Jag väntar också på att få hem ett paket från Ivyrevel…de har också jätte snygga och moderna kläder.

DSC_0114

Men Eleonor…du ser ut som en blåst blondin som handlat upp alla pengar vi har!

DET…var mannen mins första kommentar efter att vi tagit kort. Jag kan inte klandra honom…i alla fall inte för kortet ovan. MEN..ibland är det roligt att bjuda på sig själv lite också, hahah. Det kan ju inte alltid vara så väldans seriöst.

 DSC_0145

Det var bland annat denna jumpsuit som kom hem i veckan. Skön, snygg och mage kan växa i den utan att den kommer vara för stor efter graviditeten=). Jag kanske inte kan ha den hela sommaren men när det är dags får jag väl börja ta från mannens garderob. Haha…ja det beror sig på hur stor magen blir såklart;).

Nu ska jag njuta av kvällen och bara ta det lugnt. Kram på er<3