DSC_0161

Här har ni dem…mina barn. Eller ja, jag kanske inte skulle säga att jag är mamma till lurvtussen men hon är i alla fall någon jag tar hand om, uppfostrar och ger kärlek. Dessa två betyder så mycket för mig och framförallt mitt eget kött och blod…lilla M. Att jag får vara mamma till henne och nu till lillebror i magen är ett privilegie.

Barn kan göra föräldrar så frustrerade. Ibland gör M mig så arg så att jag bara vill stänga in mig på toaletten och riva ner allt kakel platta för platta. Men…för det mesta gör hon mig glad och stolt som en tupp. Det ryms så mycket kärlek i den lilla kroppen som ges av flitigt. Jag vet inte hur många ggr om dagen som jag får höra “älskar dig mamma”, “du är så snäll mamma”…ja ni vet allt det där som får hjärtat att smälta.

Jag tycker det är viktigt att fira pappornas och mammornas dag. Ibland är det svårt att vara förälder. Vi ser andra och tänker “tänk om jag också kunde ge det där till mitt barn, “tänk om någon visste hur arg jag blir på mitt barn”, “TÄNK OM”…ja ni förstår. Nu ser vi alla andras perfekta världar och ser inte hur bra vår egen är. Det är så det är. Oftast får vi se det bästa vilket jag har stor förståelse för…jag menar…borde man dela med sig av allt som händer i livet? Vissa saker är mer eller mindre privata.

Mitt i all denna mediestorm kan det vara svårt att uppskatta sig själv som förälder och då kan det behövas en dag då man får bli extra uppmuntrad. Elle? Kanske borde man se morsdag/farsdag som en påminnelse att visa mammor och pappor uppskattning resten av året. En dag med uppmuntran räcker inte…det behöver ske kontinuerligt under hela året. Tänk så viktigt det är att ge varandra kärlek<3

Ta hand om er underbara föräldrar och familjer. Vi har ett stort arbete och vi behöver hjälpa varandra. Hjälp istället för att stjälpa…det är så mycket bättre<3

DSC_0176

DSC_0181

DSC_0189

DSC_0195

DSC_0197