DSC_0007

Igår var en mycket spännande och tillfredsställande dag. Igår fick jag motta sångsällskapet sjung sjungs sångstipendium. Det var en stor uppmuntran för mig att få bekräftelse på att den gåva jag fått nedlagt i mitt liv gör skillnad. Jag tycker så mycket om att sjunga, inte för att jag vill visa hur bra jag är eller för att få en massa komplimanger efteråt. Nä…jag tycker om att sjunga för att jag då får chansen att uppmuntra och beröra människor.

Att sedan få spela tillsammans men min man känns…HELT OTROLIGT. Jag tror verkligen inte att det är en slump att det blev vi. Vi har en varsin gåva i musiken som blir till ett när vi spelar tillsammans. Jag är helt övertygad om att det finns en tanke bakom varför det blev just vi och varför vi delar samma intresse. Det vi gör, gör vi så bra. Vi brinner för att hjälpa, uppmuntra och skänka glädje…genom musiken.

Puss  på er all fina. Ni får ett litet smakprov från gårdagen. Jag ska se om jag kan få tag på hela filmen från firandet. Såg att det var någon som spelade in=).

DSC_0011DSC_0017