DSC_0037

Detta är sista dagen i vecka 24…imorgon går vi in i vecka 25. Tiden går fort och barnet växer och kommunicerar med oss allt mer. I veckan har lillebror för första gången tryck ut magen med rumpan så att vi klart och tydligt känt och sett hur han legat. Det är lika underbart varje gång han ger sig till känna…underbara lillebror som verkar må så bra.

I början av denna vecka är barnet cirka 28 cm lång mellan huvud och fot. Hen väger cirka 565 gram men går upp ytterligare 100 gram till slutet av veckan. De vita blodkropparna…poliserna…börjar bildas för att barnet ska kunna bekämpa infektioner, luftvägar utformas och likaså balansorganet i innerörat. Skulle barnet föda denna vecka finns det en chans att det klarar av världen utanför livmodern men oftast är lungorna inte tillräckligt utvecklade.

Hur mår jag då? Jo jag mår faktiskt väldigt bra. Jag hade problem med foglossning från vecka 16 till 22 men sedan började den ge med sig. Just denna vecka har det varit extra hektiskt på grund av svågerns bröllop och utdelningen av stipendiet. Allt har varit sååå roligt men kroppen har fått jobba på riktigt ordentligt. Jag har burit och stått upp väldigt mycket vilket jag känt av nu i efterhand. Just denna vecka har jag känt av foglossningen igen…inte så konstigt. Egentligen ska jag inte klaga…jag har ju fått vara med och förbereda samt utföra musikbiten på bröllopet…en ära. Att sedan få ta emot ett stipendium…det är ju helt otroligt. Denna vecka har varit tuff men det betyder ju att jag kan softa lite extra den vecka som kommer, hihi.

Ta hand om er alla goa<3

DSC_0025

DSC_0030

DSC_0026