Åren går verkligen fort. M har redan hunnit fira tre midsommarhelger här i Stora Botered. Det är en viktig helg för mig. Jag kommer ihåg när jag själv var liten. Min mamma band kransar, vi gjorde en midsommarstång, åt god mat och plockade sju olika blommor som vi sedan placerade under kudden…kanske skulle jag då drömma om min framtida prins. Vi firade nästan alltid denna helg tillsammans med mormor och morfar i deras sommarstuga. Kanske är det därför jag bär med mig så många goda minnen. Min mormor och morfar har fått betyda väldigt mycket för mig genom åren.

Nu vill jag försöka ge av det som jag själv har fått uppleva till M. Jag vill att hon också ska få med sig fina minnen som hon i sin tur kan dela med sig av till sina nära och kära. Lyckliga minnen är positiva. Inte bara för en själv utan också för andra. De gör oss till goda människor…goda medmänniskor.

Denna midsommar firade vi med mina svärföräldrar, min svåger och hans fru. M älskar dem alla och hade en mycket trevlig dag. Hon sprang emellan kransbindandet och midsommarstångsfixandet. Däremellan fick hon nagellack målat på fingrarna av svägerskan…det var en riktig höjdare. Nu har hon tjatat om att få nytt varje dag, hihi. Tacka vetja familjen. De gör alla höjdpunkter till rena glädjestunderna. M kommer få många fina minnen att bära med sig<3